Medifamilia siirtyy Oulussa väistötiloihin 3.1.2022 alkaen 

Medifamilia on toiminut kylpylähotelli Oulun Edenissä vuosien ajan. Eden on menossa remonttiin ja olemme saaneet upeat väistötilat Kempeleen Zempistä remontin ajaksi.

Medifamilian Oulun kuntoutukset, kuntoutuskurssit sekä LAKU-viikonloput siirtyvät uusiin tiloihin. Toiminta väistötiloissa käynnistyy 3.1.2022 alkaen. 

Zemppi on monitoimikeskus, josta löytyy laajasti aktiviteetteja lapsille, aikuisille ja perheille. Tiloista löytyy muun muassa ravintola, keilahalli, kuntokeskus sekä muun muassa kiipeilyseinä. Kuntoutustilojen väliset siirtymät tapahtuvat ulkokautta, joten varaattehan mukaanne helposti puettavia ja lämpimiä ulkovaatteita. 

Kuntoutuksessa yövytään hotelli Forenomissa ja ruokaillaan Boulis-ravintolassa 

Kuntoutuksessa yövytään huoneistohotelli Forenomissa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa Zempin kanssa. Saman katon alla sijaitsee myös ravintola Boulis, jossa tarjolla on aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Lisäksi jokaisessa hotellihuoneessa on asiakkaiden käytössä keittiö jääkaapilla, liedellä, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä astiastolla. 

Koko perheen virkistysuimala Zimmari 

Zempin vieressä sijaitsee virkistysuimala Zimmari, joka tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Vauhdin hurmasta nauttivat voivat viettää vapaa-aikaa uimalan liukumäessä ja rentoutumista kaipaavat pääsevät nauttimaan uimalan porealtaaseen ja saunatiloihin. Kuntoutukseen sisältyy vapaa-ajalla uintimahdollisuus Zimmarissa kolme kertaa viikon aikana. 

Zimmarista löytyy lämminvesinen monitoimiallas, jossa on poreallas ja viisi vesi-hieronta-asemaa. Toiselta puolelta uimalaa löytyy isoallas, joka on 25 metriä pitkä. Lapsille löytyy opetusallas ja kolmekymmentä metriä pitkä vesiliukumäki. Lisäksi perheen pienemmille löytyy Zimppa-krokotiilin kotiallas, josta löytyy kahluuallas ja pieni liukumäki. 

Liikuntarajoitteisten asiakkaiden käytettävissä on rollaattori, suihkutuoleja ja monitoimialtaalla allasnostin. Pukeutumistiloista löytyy myös inva-pukuhuoneet, joita voi varata. 

Tekemistä vapaa-ajalle löytyy myös Zempin lähistöltä 

Zempin läheltä löytyy lasten sisäleikkipuisto Leo’s Leikkimaa sekä Kauppakeskus Zeppelin laajoine palveluineen. Myös Köykkyrin virkistysalue, jossa on monipuoliset luonto- ja ulkoilumahdollisuudet sijaitsee ihan kävelymatkan päässä. Kuntoutuspäivän päätteeksi voit esimerkiksi lähteä omakustanteisesti Leo’s Leikkimaahan, ostoksille Zeppeliniin tai ulkoilemaan luontopolulle ja laavulle makkaranpaistoon. 

Näin pääset Zemppiin 

Julkisilla kulkuneuvoilla: 

Zemppi sijaitsee Kempeleessä, noin 14 km Oulun keskustasta. Paikalle pääset kätevästi Oulun joukkoliikenteen busseilla. Bussit kulkevat tasaisin väliajoin Oulun keskustasta, rautatie- ja bussiaseman läheisyydestä sekä lentokentältä. Mikäli tulet junalla, tarkista pysähtyykö junasi mahdollisesti myös Kempeleen rautatieasemalla. 

Tarkista linja-autoaikataulut täältä: https://www.oulunjoukkoliikenne.fi/ 

Autolla: 

Autolla tullessasi käänny moottoritieltä Zeppelinin rampista ja seuraa Zempin opasteita. 

Osoite: 

Pekurintie 2 90450 Kempele 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Liisa Pesola
aluepäällikkö, Oulu, Kuopio
p. 044 788 8894
liisa.pesola@coronaria.fi

Zimmari

zimmari_allas_jpg
zimmari_ulkoa