Kempeleen Zemppi-keskus on monipuolinen kuntoutuspaikka

Medifamilian kuntoutukset ovat siirtyneet Oulun Edenistä Kempeleen Zemppi-keskukseen, joka tarjoaa mielekkäät puitteet kuntoutukselle. Zemppi-keskuksessa on mahdollista majoittua kuntoutuksen ajan hotellitasoisesti tai käydä siellä päiväseltään kotoa käsin. Lähellä on paljon tekemistä myös vapaa-ajalle, joten kuntoutuspäivän jälkeen aika ei käy pitkäksi.  

Kuntoutusjaksomme Kempeleessä

Perheemme kuntoutusjakso Kempeleessä tarjosi paljon ohjattua pienryhmätoimintaa lapsille ja aikuisille. Kuntoutusjakson parasta antia olivat vertaistuelliset keskustelut muiden kuntoutuksessa mukana olevien perheiden kanssa.

Kuntoutus on paljon muutakin kuin jumppaa – Satu ja Tanja löysivät kuntoutusjaksolta ystäviä ja uutta kipinää elämään

Satun ja Tanjan yksilökuntoutusjaksot tules- ja reumasairaille ovat tulossa päätökseen. Kolme viiden päivän mittaista kuntoutus-jaksoa Zemppi-keskuksessa Oulun kupeessa sijaitsevassa Kempeleessä ovat hitsanneet Satun, Tanjan ja kaksi muuta samalle kurssille osallistunutta kuntoutujaa tiiviiksi ryhmäksi.

Tules- ja reumasairaan kivut hallintaan yksilökuntoutuksessa

Medifamilia järjestää Kelan kustantamaa moniammatillista yksilökuntoutusta tules- ja reumasairaille aikuisille. Kuntoutukseen osallistuvilla asiakkailla on oireina pitkittynyt tuki- ja liikuntaelinsairaus tai reumasairaus.