Kempeleen Zemppi-keskus on monipuolinen kuntoutuspaikka

Medifamilian kuntoutukset ovat siirtyneet Oulun Edenistä Kempeleen Zemppi-keskukseen, joka tarjoaa mielekkäät puitteet kuntoutukselle. Zemppi-keskuksessa on mahdollista majoittua kuntoutuksen ajaksi hotellitasoisesti tai käydä siellä päiväseltään kotoa käsin. Lähellä on paljon tekemistä myös vapaa-ajalle, joten kuntoutuspäivän jälkeen aika ei käy pitkäksi.  

Zemppi-keskus ja sen ympäristö ovat todella virikkeellisiä ja tarjolla on tekemistä myös vapaa-ajalle. Alueelta löytyy paljon erilaisia harrastustiloja ja aktiviteetteja. Vapaa-ajalla on mahdollista käydä viereisessä kauppakeskuksessa, uimahallissa, kuntosalilla tai ystävät voivat tulla käymään kahvilla Zemppi-keskuksessa.

Zemppi-keskuksessa on mahdollista päästä kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja, esimerkiksi sisäcurlingia, keilailua, kuntosalia, vesijumppaa, kävelylenkkejä, vierailun frisbeegolfissa, tuolijumppaa, kehonhuoltoa, erilaisia jumppia ja rentoutusta. Lisäksi keskuksesta löytyy keilahalli, jossa pääsee kuntoutuksen aikana keilaamaan kunnon mukaan erilaisten apuvälineiden kanssa.

Noin 700 metrin päässä Zemppi-keskuksesta on Köykkyrin virkistysalue, josta löytyy pururatoja, hiihtolatuja, ulkokuntosali, kuntoportaat, frisbeegolfrata ja kaunista luontoa. Kuntoutuksen aikana voi hyödyntää myös vieressä olevaa uimahalli Zimmaria, johon pääsee kuntoutuksen aikana kolme kertaa viikossa uimaan. Zimmarista löytyy muun muassa lämpö-, kylmä- ja porealtaat, hierovat suihkut sekä virtuaalinen vesijumppamahdollisuus. Myös keskuksen yhteydessä oleva Easy Move -kuntosali on asiakkaiden vapaassa käytössä iltaisin ryhmäjumppineen.

Kuntoutusjakso on hyvä keino ottaa itselle omaa aikaa arjen keskellä. Monipuolisessa kuntoutuspaikassa ei tarvitse huolehtia ruuanlaitosta ja voi keskittyä ainoastaan itseensä ja hyvinvointiinsa.