Zemppi-Keskus tarjoaa mielekkäät puitteet kuntoutukselle

Zemppi on monitoimikeskus, josta löytyy laajasti aktiviteetteja lapsille, aikuisille ja perheille. Tiloista löytyy muun muassa ravintola, keilahalli, kuntokeskus sekä muun muassa kiipeilyseinä. Lähellä on paljon tekemistä myös vapaa-ajalle, joten kuntoutuspäivän jälkeen aika ei käy pitkäksi.  

Kuntoutuksessa yövytään hotelli Forenomissa

Kuntoutuksessa yövytään huoneistohotelli Forenomissa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa Zempin kanssa. Jokaisessa hotellihuoneessa on omat suihku- ja WC-tilat sekä keittiö jääkaapilla, liedellä, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä sekä astiastolla.

Päivät ruokailut tapahtuvat ravintola Bouliksessa

Saman katon alla sijaitsee myös viihtyisä ravintola Boulis, jossa tarjoillaan kuntoutukseen kuuluvat aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Koko perheen virkistysuimala Zimmari 

Zempin vieressä sijaitsee virkistysuimala Zimmari, joka tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Vauhdin hurmasta nauttivat voivat viettää vapaa-aikaa uimalan liukumäessä ja rentoutumista kaipaavat pääsevät nauttimaan uimalan porealtaaseen ja saunatiloihin. Kuntoutukseen sisältyy vapaa-ajalla uintimahdollisuus Zimmarissa kolme kertaa viikon aikana. 

Zimmarista löytyy lämminvesinen monitoimiallas, jossa on poreallas ja viisi vesi-hierontapaikkaa. Toiselta puolelta uimalaa löytyy isoallas, joka on 25 metriä pitkä. Lapsille löytyy opetusallas ja 30 metriä pitkä vesiliukumäki. Lisäksi perheen pienemmille löytyy Zimppa-krokotiilin kotiallas, josta löytyy kahluuallas ja pieni liukumäki. 

Lasten vesiliukumäki
Zimppa krokotiilin allas
Poreallas

Tekemistä vapaa-ajalle löytyy myös Zempin lähistöltä

Zempin läheltä löytyy lasten sisäleikkipuisto Leo’s Leikkimaa sekä Kauppakeskus Zeppelin laajoine palveluineen, mihin voi halutessaan lähteä tutustumaan kuntoutuspäivän päätteeksi. Myös Köykkyrin virkistysalue, jossa on monipuoliset luonto- ja ulkoilumahdollisuudet sijaitsee ihan kävelymatkan päässä.

Monipuolista kuntoutusta lapsille ja aikuisille viihtyisässä Kempeleen Zemppi-Keskuksessa – Katso video!


Kempeleen Zemppi-Keskuksessa on nyt hyvin tilaa alkuvuoden perhekursseille. Tutustu ja hae mukaan!

Lasten yksilökuntoutus

Lasten sopeutumisvalmennus


Onko sinulla kysyttävää lasten kuntoutuksista tai kursseista?

Ota yhteyttä, autan mielelläni:

Liisa Pesola
Palvelujohtaja / Oulu
p. 044 788 8894
liisa.pesola@coronaria.fi


Järjestämme lasten kuntoutusta ja sopeutumisvalmennusta myös Hyvinkäällä, Nokialla ja Kuopiossa. Tarkemmat tiedot kuntoutuspaikoista löydät kurssikohtaisilta sivuilta.