Kuntoutusta järjestetään Tampereella.

Neuropsykiatrinen valmennus on tavoitteellista kuntoutusta kaiken ikäisille asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta elämänhallintaan. Valmennus tukee erityisesti puutteellisten toiminnanohjauksen taitojen harjoittelemista, uusien myönteisten toimintatapojen kehittymistä sekä myönteisen elämänpolun rakentumista.

Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoitteena on parantaa toimintakykyä melkein millä tahansa elämän osa-alueella kuten esimerkiksi arjen päivittäisissä toiminnoissa, ajanhallinnassa, koulunkäyntiin liittyvissä pulmissa, asioinnissa kodin ulkopuolella tai harrastuksen aloittamisessa.

Missä valmennusta järjestetään?

Medifamilia järjestää neuropsykiatrista valmennusta Tampereen toimipisteellä.

Medifamilian neuropsykiatriset valmentajat ovat kokeneita terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia,  joilla on käytännönläheinen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote auttaa lasten, nuorten ja aikuisten pulmissa.

Miten neuropsykiatriseen valmennukseen haetaan?

Neuropsykiatriseen valmennukseen voi hakea palvelusetelillä, kunnan maksusitoumuksella tai itsemaksavana asiakkaana. Kysy neuvoa hoitavalta lääkäriltäsi. Autamme myös mielellämme hakuprosessissa, katso yhteystiedot alta.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme:

Asiakaspalvelun numero: 010 525 8801
Sähköposti: kuntoutus@coronaria.fi