Vinski-poliklinikka tarjoaa tukea
neuropsykiatrisille asiakkaille perheineen

Neuropsykiatrinen poliklinikka Vinski tarjoaa palveluja lapsille ja alle 18-vuotiaille nuorille, joilla on arkea haittaavia pulmia. Tarjoamme yhtenäisen palvelupolun tilannearviosta yksilölliseen arjen tukeen. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Tällä hetkellä Tampereen toimipisteellä on tilaa uusille asiakkaille.

 LAKU-kuntoutus on Kelan kustantama kokonaisuus

Räätälöityjä palveluja kunnille, kaupungeille, sairaaloille ja itsemaksaville asiakkaille

Vinski-poliklinikan asiakkaita ovat kunnat, kaupungit ja sairaalat, joille toteutamme räätälöityjä palveluja arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen liittyen.

Vinski-poliklinikka palvelee myös itsemaksavia asiakkaita. Ota yhteyttä, kun haluat vanhempana pohtia tai selvitellä arjessa oireilevan lapsen tai nuoren tilannetta. Meiltä saa tukea yksittäisillä vastaanottokäynneillä, pidempikestoisilla arviointijaksoilla tai esimerkiksi lapsen, nuoren tai perheen nepsy-valmennuksessa. Pienikin kohtaaminen voi tuoda keinoja haastaviin tilanteisiin.

Moniammatillinen Vinski-tiimi

Medifamilian kokeneissa tiimeissä työskentelee lastentautien-, lastenneurologian-, lastenpsykiatrian- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, psykologi, toimintaterapeutti ja puheterapeutti. Tiimiämme vahvistavat tarvittaessa psykoterapeutti, perheterapeutti, sairaanhoitaja, erityisopettaja, fysioterapeutti tai sosionomi. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti ja voimavarasuuntautuneesti.

Varaa aika Vinski-poliklinikalle

Ajanvaraus p.044 3493 950
info.medifamilia@coronaria.fi

Saat lisätietoja poliklinikan toiminnasta Coronarian kuntoutus- ja terapiapalveluiden internet-sivuilta, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Laku-kuntoutus koostuu lasten omat käynnit, perheen käynnit ja erilaiset yhteistyöpalaverit.