Olemme osa Coronariaa

Vinski-poliklinikka tarjoaa tukea
neuropsykiatrisille asiakkaille perheineen

Ehyt palvelupolku johtaa tuloksiin

Neuropsykiatrinen poliklinikka Vinski tarjoaa palveluja lapsille ja alle 18-vuotiaille nuorille, joilla on arkea haittaavia pulmia. Tarjoamme yhtenäisen palvelupolun tilannearviosta yksilölliseen arjen tukeen. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit ja sairaalat, joille toteutamme räätälöityjä palveluja arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen liittyen.

 LAKU-kuntoutus on Kelan kustantama kokonaisuus

Pienikin kohtaaminen voi tuoda keinoja haastaviin tilanteisiin

Vinski-poliklinikka palvelee myös itsemaksavia asiakkaita. Ota yhteyttä, kun haluat vanhempana pohtia tai selvitellä arjessa oireilevan lapsen tai nuoren tilannetta. Meiltä saa tukea yksittäisillä vastaanottokäynneillä, pidempikestoisilla arviointijaksoilla tai  esimerkiksi lapsen,-nuoren tai perheen nepsy-valmennuksessa.

Vinski-tiimi

Medifamilian kokeneissa tiimeissä työskentelee lastentautien-, lastenneurologian,-  lastenpsykiatrian- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, psykologi, toimintaterapeutti ja puheterapeutti. Tiimiämme vahvistavat tarvittaessa psykoterapeutti, perheterapeutti, sairaanhoitaja, erityisopettaja, fysioterapeutti tai sosionomi. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti ja voimavarasuuntautuneesti.

Vinski tukee ammattilaisia koulutuksilla

Räätälöitävät koulutuksemme tarjoavat opetustoimen-, sosiaalityön-, ja terveydenhuollon henkilöstölle neuropsykiatrista perustietoa ja toimintakeinoja lääketieteen, kuntoutuksen ja oppimisen tuen näkökulmasta.  Lisätietoja ja koulutusesitteemme saat sähköpostitse Tiina Tirkkoselta tiina.tirkkonen@coronaria.fi.

Varaa aika Vinski-poliklinikalle

Ajanvaraus p.044 3493 950
info.medifamilia@coronaria.fi

Saat lisätietoja poliklinikan toiminnasta Coronarian kuntoutus- ja terapiapalveluiden internet-sivuilta, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

 

 

 

Laku-kuntoutus koostuu lasten omat käynnit, perheen käynnit ja erilaiset yhteistyöpalaverit.