Toteutamme Kelan kustantamia yksilöllisiä kuntoutusjaksoja aikuisille sekä kuntoutuskursseja aikuisille ja ikäihmisille. Kuntoutukset luokitellaan Kelan mukaisesti harkinnanvaraiseen kuntoutukseen.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

TULES-kuntoutuskurssit 
Moniammatillinen yksilökuntoutus
IKKU-kuntoutuskurssit ikäihmisille 
Aikuisten toimintaterapia

Medifamilia kuntouttaa hotelleissa eri puolella Suomea

Oulussa Medifamilian yksilöllisten kuntoutusjaksojen paikkana on kylpylähotelli Eden, Nokialla kylpylähotelli Scandic Eden, Hyvinkäällä Hotelli Sveitsi ja Helsingissä hotelli Rantapuisto.

Hotellimme sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla. Meri, puistot ja muu ympäröivä kaunis luonto yhdessä vaivattoman hotellielämän kanssa tarjoavat hyvät eväät pysähtyä pohtimaan ja löytämään keinoja toimivan arjen rakentamiseksi.

Medifamilian moniammatillisissa, erikoislääkäri johtoisissa tiimeissä kuntoutusta toteuttavat mm. fysioterapeutit, toimintaterapeutit, sairaanhoitajat, psykologit ja sosiaalialan ammattilaiset.

Kuntoutusjaksoille kutsutaan samanaikaisesti useita kuntoutujia, jotka ovat samankaltaisessa elämäntilanteessa. Vertaistuen voima on tärkeä osa kuntoutusta.

Yksilölliset kuntoutusjaksot tukevat ja täydentävät kuntoutujan saamaa muuta kuntoutusta. Näemme arvokkaana yhteistyön muiden kuntoutujan arjen selviytymistä tukevien henkilöiden kanssa.