Olemme osa Coronariaa

Tules -kuntoutuskurssit, aikuiset

Medifamilia Oy  järjestää Nokian, Helsingin ja Hyvinkään laitoskuntoutusyksiköissä Kelan kustantamia
Tules -kuntoutuskursseja yli 18-vuotiaille. Kuntoutuksesta vastaavat Medifamilian kokeneet moniammatilliset tiimit.

Sopisiko minulle?

TULES-kurssi on Kelan kuntoutusta tuki- ja liikuntaelinoireisille aikuisille. Kuntoutus toteutetaan ryhmämuotoisena  kuntoutujan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Voit hakea kurssille, jos sinulla on diagnosoitu selkäsairaus, niskan, hartian, ylä- tai alaraajan tule-sairaus, jonka oireilu on kestänyt yli kolme kuukautta. Kuntoutus on pääosin ryhmämuotoista sisältäen sekä aktivoivia harjoituksia että ohjattuja ryhmäkeskusteluja.

TULES-kursseilla on neljä eri kohderyhmää:

Kuntoutuksen keskeinen tavoite on, että saat omat voimavarasi käyttöön optimaalisesti. Kuntoutus kestää 15 vuorokautta ja se toteutetaan kolmessa jaksossa.  Lisäksi kuntoutuskurssiin sisältyy ennakkoyhteydenotto ennen ensimmäisen kuntoutusjakson alkua sekä kuntoutusjaksojen jälkeen 24 seurantayhteydenottoa. Kuntoutuskurssille osallistuu samaan aikaan 10 kuntoutujaa.

Kenelle laitoskuntoutus sopii?

Laitoskurssit toteutetaan ryhmämuotoisena kuntoutuksena. Useimmilla paikkakunnilla kuntoutus järjestetään upeissa hotelli- ja kylpylämiljöissä.

Kuntoutus sopii henkilölle, joka kaipaa tiiviimpää ja yhtäjaksoista kuntoutusta. Laitoskurssit mahdollistavat keskittymisen omaan kuntoutumiseen kokonaisvaltaisesti ilman arjen kiireitä.

Kurssien ajankohdat löydät Kelan kuntoutuskurssihausta .

Lisätietoja:

TULES Nokia
Aluepäällikkö, toimintaterapeutti Heli Sitari
p. 044 766 0680
heli.sitari@coronaria.fi

TULES Hyvinkää ja Helsinki
Aluepäällikkö Tanja Karjalainen

p. 040 583 5498
tanja.karjalainen3@coronaria.fi

 

MF-pienikuvitus-koivut